Naamswijziging Veld Service B.V. in Bouter B.V.

"

Plaatsingen

Onze Montageafdeling houdt zich bezig met, het uitsluitend in opdracht van relaties, plaatsen van complete keukeninrichtingen voor Bedrijfskeukens, Institutionele keukens, Scheepvaartkeuken en overigen.

“Projectbegeleiding nodig?”

Deze afdeling kan ook zorg dragen voor de projectbegeleiding. Door met relaties vooraf te overleggen wanneer er wordt geplaatst, of er verticaal transport nodig is, bestrating aanwezig is, controle van maatvoering volgens tekeningen, enzovoorts bespaart u een hoop ergernissen en wordt u veel werk uit handen genomen. Ook is het mogelijk om een bestaande keuken te demonteren, eventueel te reviseren en weer te herplaatsen.

De projectmonteurs beschikken over compleet ingerichte montagewagen. Hierdoor is het mogelijk om ter plekke alle werkzaamheden te verrichten, bijv. ter plekke pas maken, TIG lassen, aansluiten en in bedrijfstellen.

Onze montageteams plaatsen of vervangen  grootkeukenapparatuur of complete keukeninrichtingen. Van advies en levering tot en met de plaatsing en ingebruikstelling kunnen wij u deze zorg  uit handen nemen.

Nieuws

707

Sligro neemt Catertech over…

Sligro neemt Catertech over. Catertech is de moedermaatschappij van onder andere Veld Service

lees verder
705

Optimaal gecertificeerd

Het bedrijfsproces van Veld Service B.V. is veilig en optimaal georganiseerd, waarbij vooral

lees verder
705

Buitendienst automatisering

Vanaf 1 januari 2012 is de buitendienst automatisering volledig operationeel, waarbij de werkbon

lees verder
Alle Berichten